Foglalási Feltételek

Foglalás menete:

Foglalását az Ön által megadott e-mail címre küldött levélben igazoljuk vissza. Visszaigazoló levelünkben megírjuk számlaszámunkat, ahová az előleget a visszaigazolástól számított 2 napon belül kérjük elutalni. Az előleg megérkezése után véglegesítjük foglalását.

Lemondási feltételek:

A lefoglalt időszak kezdődátumánál 60 nappal korábbi időpont esetén a lemondás díjmentes. A lefoglalt időszak kezdődátumát megelőző 60 napnál nem korábbi időpont esetén a lemondási díj a foglalási díj 50 %-a.

Szobák elfoglalása:

Vendégeink szobáikat 15-20 óráig foglalhatják el. Amennyiben későbbre tervezik az érkezést, azt kérjük, hogy előre jelezzék! A szobákat az indulás napján 10 óráig átadni szíveskedjenek!

Gyermekek és pótágyazás:

A szálláson bármilyen életkorú gyermek megszállhat. Pótágy használata esetén a 16 éves kor alatti gyermekek után éjszakánként 5 EUR/fő pótdíj kerül felszámításra. A 16 évnél idősebb gyermekek és felnőttek után éjszakánként 10 EUR/fő kerül felszámításra pótágy használata esetén. Az apartmanokban legfeljebb 2 pótágy (vagy 1 kihúzható kanapé) helyezhető el. Pótágy vagy kiságy elhelyezésére csak külön kérésre van lehetőség. A kérést a szállásadónak jóvá kell hagynia. A kiegészítő szolgáltatások árát a foglalás teljes összege nem tartalmazza. Ezek díja a szálláshelyen fizetendő.

Házi kedvencek:

Háziállatok külön kérés esetén szállásolhatók el. Elszállásolásuk extra költséggel járhat.

Fizetés:

Az Előleg és a helyszínen fizetendő Szállásdíj összegét Euróban adjuk meg. Az Előleget és a helyszínen fizetendő Szállásdíjat Euróban és Forintban is ki lehet egyenlíteni. Amennyiben az Előleg vagy a helyszínen fizetendő Szállásdíj kiegyenlítése Forintban történik, úgy ezen összegek kifizetéskor érvényes jegybanki középárfolyamon számítjuk ki a Forintban fizetendő összeget. Az előleg kifizetésekor érvényes árfolyam és a helyszíni fizetésekor érvényes árfolyam közti esetleges különbséget nincs módunkban jóvá írni. Szálláshelyünk a helyszínen kizárólag készpénzes fizetést fogad el.