Káli Lovarda

Káli Lovarda

 „A XXI. század lovasa az igényes szabadidőlovas – az, aki nem hivatásszerűen lovagol, mégis szeretné azt minőségi szinvonalon művelni, saját és lova egészsége érdekében, boldogsággal, harmóniában. Igen, az egészség, a boldogság, a harmónia keresése és ezzel együtt a minőség a lovaglás legfontosabb kulcsszavai. Ha valaki őszinte önmagával, akkor ezeket nem cseréheti fel a másoknak való tetszelgéssel, vagy a ló feletti uralkodási vágy kielégítésével, de a lovat nem használhatja belső félelmei legyőzésének eszközeként sem.” (dr. Gőblyös István)

A gyönyörű Balaton Felvidéken, Kővágóörsön lévő felújított lovarda, több mint 20 éve várja a lovakat szerető és a lovaglás iránt érdeklődő lovasokat.
Célunk, hogy megőrizzük a lovarda családias jellegét és barátságos hangulatát, miközben igyekszünk magas színvonalú lovas edzéseket és szolgáltatásokat nyújtani, melyek megfelelnek a mai kor igényes lovasainak, továbbá folyamatos fejlesztéseinkkel szeretnénk megfelelni az Uniós minősítéseknek is.

Pályáinkkal, a 20×40 méteres bekerített, homokos lovas pályával, a 18 méretes homokos körkarámmal valamint a 40×60 méteres füves pályával lovasaink és a lovak kényelmét szolgáljuk, míg boxainkkal, a legelőkkel és karám rendszerünkkel az itt élő lovak számára szeretnénk a legjobbat nyújtani.

Lovardánk minden korosztály számára nyitott, kezdőtől a haladó szintig. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk járó lovasokat ne csak lovagolni tanítsuk meg. Az edzések alkalmával a lovagláselméleti oktatásban is részesülnek, hogy teljes mértékben tudják a miérteket és az ok-okozati összefüggéseket. Megismertetjük őket a ló gondozásával, tartásával, a lovaglásra történő helyes előkészítéssel, tisztítással és nyergeléssel, hiszen csak minden ismeretel és tudással együtt ismerik és érezik meg a lovak feltétel nélküli szeretetét és tiszteletét.

Bértartóink számára zárható nyergest biztosítunk értékeiknek, lovasainkat pedig teakonyha, öltöző és fürdőszoba várja.

Kapcsolat:

8254 Kővágóörs, Kossuth Lajos u. 61.

+36 70/ 948 1446

info.kalilovarda@gmail.com

Útvonal: