A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

One of the World's Most Beautiful Panoramas

Hillside Apartments Révfülöp

A Hillside Apartments Révfülöp az egyik legexkluzívabb panorámával rendelkező balatoni szállás. Az apartman 2014. április 30. óta várja szeretettel vendégeit, hogy a kikapcsolódni vágyók csendes, nyugodt, elbűvölő környezetben tölthessék el szabadidejüket. Az egyedülálló panoráma, a szabadidős lehetőségek és a közelben található természeti látványosságok biztosítják, hogy felejthetetlen időt töltsenek nálunk vendégeink.

Apartmanjaink kiváló felszereltséggel hozzájárulnak a kényelmes és gondtalan pihenéshez. A szállásegységekben jól felszerelt konyha, étkező, nappali, kényelmes hálók, Wi-Fi kapcsolat és kábel TV található. Vendégeink ingyenesen használhatják a helyszíni parkolóhelyeket, a szálláshely grillezőjét és a kerti szabadtéri úszómedencét.

Csendes, mégis lehetőségekkel teli szálláshelyünk rendeltetése, hogy vendégeink kipihenten, életre szóló élményekkel térjenek haza tőlünk, hogy később ismét visszalátogathassanak.

Gyönyörködjön a világ egyik legszebb panorámájában

A Hillside Apartments Révfülöp egyik legkiemelkedőbb értéke a káprázatos panoráma, melyet a lankás domboldalról csodálhatunk. Egyedülálló élmény a tó, a tanúhegyek, a Tapolcai-medence látványa. A kilátás nem csupán a teraszról és ez erkélyről élvezhető, hanem akár a medenceparton fekve, vagy a kerti pihenőágyak egyikén megpihenve.

Cholnoky Jenőt, híres földrajztudóst is megihlette a festői táj, egykori véleménye szerint “…a révfülöpi Fülöp-hegyről nyílik a világ egyik legszebb tája. Vannak magasabb hegyek, nagyobb vizek, de ahol a vulkáni kúpok csodás sokasága találkozik a széles víztükörrel, hát ilyet alig találunk a világon.”

Mindemellett a lélegzetelállító panoráma arra inspirál, hogy útra keljünk a Balaton partján, és felfedezzük a sok ezer éves múlttal rendelkező tájakat és természeti kincseket.